Ana səhifə Araşdırma Aktual Problem Siyasət Gündəm Sağlamlıq İqtisadiyyat Dünya Sosial Mədəniyyət Təhsil İdman Region Cəmiyyət Hadisə

Sağlamlıq (21-04-2019, 20:09)
Bu qidalar xərçəngdən qoruyur

 Atmosferin çirklənməsi, geni dəyişdirilmiş məhsullar, qeyri-düzgün qidalanma son dövrlərdə xərçəng xəstəliyinin artmasına səbəb olub.Mediatv.az xarici mətbuata  istinadən xəbər verir ki, alimlər bu xəstəliyin qarşısını almaq üçün təqdiqatlar aparır. Araşdırmalara əsasən hər gün düzənli şəkildə yaşıl çay içmək xüsusilə də qadınlarda süd vəzi və yumurtalıq xərçənginin qarşısının alınmasında böyük rol oynayır.
Bundan əlavə, yeməklərə sarıkök, zəncəfil əlavə etmək, sarımsaq yemək şiş hüceyrələrinin artımını zəiflədir.шаблоны для dle 11.2

Reklam
• Sorğu
Saytımızı bəyəndiniz?



Xəbər lenti
28 04 2024
28 04 2024
28 04 2024
28 04 2024
28 04 2024
28 04 2024
28 04 2024
27 04 2024
27 04 2024
27 04 2024
27 04 2024
27 04 2024
27 04 2024
27 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024
26 04 2024